40 jaar Basketbal in Eibergen

 

In 1982 werd basketbalvereniging Picker Reds opgericht. Om dit te vieren werd er een feestelijk oliebollentoernooi georganiseerd met extra aandacht voor deze mijlpaal. Oud-leden, leden, familie en vrienden deden mee. Meer dan 70 deelnemers gingen de sportieve strijd met elkaar aan. Jong en oud werden verdeeld over de teams om zo het plezier in het basketbal te ervaren.

Plezier
Al meer dan 40 jaar staat sportief plezier centraal bij BC Picker Reds. Iedereen kan hier kennis komen maken met basketbal. Er zijn teams voor kinderen en volwassenen. Nieuwe leden van zijn van harte welkom, je kunt 3x vrijblijvend meetrainen. Naast het sportieve element van trainen en wedstrijden spelen is gezelligheid ook belangrijk binnen de club. Daarom zijn er regelmatig uitjes naar andere wedstrijden en basketbalkampen.

Samenwerking
Met het oog op de toekomst is afgelopen jaar een samenwerking met Tonego ’65 uit Haaksbergen aangegaan. Hierdoor kan het basketbal in de regio nog beter op de kaart worden gezet. Meer weten over de Picker Reds en wanneer er trainingen zijn?  klik hier