Grote Clubactie 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BC Picker Reds gaat loten verkopen.

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van BC Picker Reds zetten zich dit jaar in voor het inzamelen van geld om onze jeugdleden meer mogelijkheden te kunnen bieden.

Steun van de omgeving

Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Eibergen dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. BC Picker Reds is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.