Hart voor de Achterhoek

De actie Hart voor de Achterhoek start op 5 september 2019 en dan kan er ook weer gestemd worden op de BC PICKER REDS  !!!              Iedereen die op 1-8 j.l. lid was van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ontvangt daarom binnenkort een persoonlijke stemcode. 

BC Picker Reds, Eibergen wil graag ruimere trainingsmogelijkheden voor de jeugd en is op zoek naar geldmiddelen teneinde de benodigde ‘dure’ accomodatie te kunnen huren, zonder de leden te belasten met weer een contributie-verhoging.

Help de basketballers van de Reds deze financiering mogelijk te maken !! Ga tussen 5 en 20 september a.s. naar https://www.clubkascampagne.nl/noa/hartvoordeachterhoek en geef tenminste 1 maar nog beter 2 stemmen aan de BC PICKER REDS !!

 

====================

Voor elke Rabo-rekeninghouder die nog geen lid van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is en bij de actie in 2020 graag zou willen meestemmen…. !  Je kunt via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ het (gratis) lidmaatschap aanvragen. De voordelen van zo’n lidmaatschap: lokale en landelijke ledenaanbiedingen; meepraten met uw bank; vier keer per jaar het ledenmagazine Samenspraak; en o.a. deelname als stemmer bij HvdA

====================