Heren 1 wint weer tegen Amical heren 2!

Dit weekend  stond de wedstrijd tegen Amical heren 2 op de planning.

Het doel was het doelsaldo te vergroten om zo bij te blijven met de koploper Peatminers. De wedstrijd begon echter matig en de druk die de heren wilden zetten was helaas niet fanatiek genoeg.  De heren van Amical kregen te  makkelijk de bal maar gelukkig werd die weinig benut en kon de heren daardoor toch iets uitlopen,  na het eerste kwart was dan ook 16-3.

Het tweede kwart kwam pickerreds beter op stoom, de druk van de defence werd opgevoerd en daardoor werden veel steals gepakt en er makkelijk gescoord. Wederom scoorde Amical weinig en kwam door de druk niet aan spelen toe. De stand bij de helft was dan ook 41-7.

Bij het derde kwart was de focus van de heren ver te zoeken, Amical kon de bal makkelijk rond passen en Pickerreds was vaak te laat met de defence . De heren van Amical  hadden veel kansen tot scoren, maar gelukkig viel niet alles en werd voorsprong alleen maar groter 59-18.

Eindelijk werden de heren weer wakker en de inzet werd verdubbeld, door de fanatieke defence werd de voorsprong sterk vergroot en viel de scores gemakkelijk daardoor werd het kwart gewonnen met 35-18 en dit zorgde voor een goede eindstand 94-36

Op naar de volgende wedstrijden Ariba 22-03-13 en Peatminers 06-04-13.

1978536-basketbal-patroon