Herenteam word flink uitgebreid!

Nu het seizoen voorbij is en erg nog wel flink word getraind, komen er veel oude en nieuwe leden om mee kunnen trainen en wellicht volgend jaar ons komen versterken.

Met in het achterhoofd het begin van afgelopen seizoen, waarbij we het team hebben ingeschreven met 4 spelende leden, worden de trainingen nu gevuld met gemiddeld 15 man, en als iedereen aanwezig is 19 man.

Dus het gaat de goede kant, maar we kunnen nog steeds leden gebruiken om eventueel een tweede heren team in te schrijven. En dat zou een fantastische prestatie zijn om van team met 4 mans team vorige jaar, volgend seizoen twee teams in te kunnen schrijven

Zou je graag een keer willen meetrainen op woensdag, dan ben om 21:00 van harte welkom in de pickerhal. Ook recreatief word een leuke pot gebasketbald. Dus aarzel niet om te komen want het een fanatieke maar ook gezelige groep bij elkaar. Om je aan te nelden dat mee wil trainen moet je gewoon tijdens de trainingsavond (woensdag 21:00) binnen wandelen, maar neem dan wel direct je basketbal spullen, want meedoen kan altijd.