Linda en Bob: Nieuwe gediplomeerde trainers !!

Linda Hilverink (trainer/coach van de U10/U12) en Bob van de Lisdonk (ass. trainer  van de U14) hebben op woensdag 18-november j.l. hun licentie basketball-trainer BT2 gehaald.  Beide hebben er hard voor gewerkt: bijeenkomsten bezocht; trouw hun huiswerk gemaakt; opdrachten uitgevoerd en tenslotte de Proeve van Bekwaamheid -het praktisch examen- afgelegd.

Linda slaagde voor het gehele traject “met lof”. De NBB-docent was uitermate content met haar prestaties en onderstreepte nog maar eens dat zij 2 jaar geleden nog een volstrekte leek was op basketball gebied. Inmiddels heeft Linda zich al in de ‘kijker’ gespeeld van de NBB en is als assistent-trainer toegetreden tot de trainersstaf van de U14-selectie Oost-Nederland.

Maar ook Bob werd gecomplimenteerd. Als ‘youngster’ van net 16 heeft hij het toch aangedurfd om de stap te zetten naar het trainerschap. Zijn traject verliep wat minder vloeiend vanwege de lastige combinatie met o.a. school en werk, maar hij is er toch ook gekomen.

De club hoopt/verwacht uiteraard dat het duo nog lang van betekenis zal zijn waar het de technische opleiding betreft van onze jongste leden.