MIKL Basketball Summercamp

 

Sinds kort kan weer binnen getraind worden door de jeugd. Komende zaterdag komen daar verdere versoepeling bij. Een mooi moment om de jeugd weer volop te laten basketballen en hun skills weer bij te slijpen waar dat de afgelopen periode toch wat minder mogelijk is geweest.

 In samenwerking tussen MIKL en Twente Buzzards wordt daarom op 12, 13 en 14 juli een Basketball Summercamp georganiseerd in Hengelo. Het MIKL Basketball Summercamp wordt georganiseerd door Mike Schilder. Als vaste waarde van DBL-ploeg Landstede Hammers speelt hij al jaren op het hoogste niveau. Hij vindt het belangrijk dat de jeugd ook in de zomer, en zeker nu, de kans heeft om zichzelf te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en de mooiste (basketbal)momenten te beleven. Samen met andere spelers uit de DBL en een team vrijwilligers wordt een onvergetelijk kamp georganiseerd.

 De dagen zijn gesplitst in clinics voor de U10 – U12 (alleen de ochtenden; per dag deel te nemen) en een camp voor de 12 – 18 jarigen (alle drie de dagen; ochtend en middag). Het niveau maakt niet uit, iedereen hoort erbij! Het gaat om plezier maken, jezelf kunnen zijn en het ontwikkelen van een flinke dosis skills en zelfvertrouwen. Meer informatie is te vinden op: www.miklbasketball.com.