MOOI WEER: Basketballen op het veldje in Park De Nieuwe Maat

Binnenkort stoppen de trainingen en breekt de lange zomerpauze aan…..

En wat moet je dan anders doen dan lekker gaan basketballen in de openlucht.

In Park De Nieuwe Maat staan 6 prachtige baskets klaar met een mooi vlak stuk asfalt eronder. Het veldje is er gekomen dankzij de BC Picker Reds en we beschouwen het dus gewoon maar als ons “eigen” veldje. De Gemeente Berkelland zorgt ervoor dat het veldje van tijd tot tijd wordt geveegd en dat het gras er omheen kort geschoren is. Wij zorgen ervoor dat de baskets schoon zijn en dat de netjes er goed bij hangen (indien nodig worden er nieuwe netjes bevestigd).              

Waar we nogal wat last van hebben is zwerfafval (m.n. verpakkingsmateriaal: blikjes, plastic flessen, snoepwikkels, papier, glas, etc.) dat door gebruikers van het veldje en anderen wordt achtergelaten op of rond het veldje. De gemeente heeft ons geholpen met dit probleem door een afvalbak te plaatsen direct naast het veldje. Zie bijgaande foto.              

Wat wij en andere gebruikers nu moeten doen is ons afval in die afvalbak deponeren. Geef a.u.b. het goede voorbeeld en gooi de lege blijkjes, de snoepwikkels etc. in die afvalbak en houdt het veldje en de directe omgeving schoon.

Allemaal heel veel plezier deze zomer met ‘STREETBALL’