Oliebollentoernooi 2019

Zaterdag 28 december 2019                                                             

Beste leden, ex-leden, ouders, sponsors en vrienden van de BC Picker Reds, Op zaterdagavond 28 december a.s. wordt weer het wijd en zijd bekende oliebollentoernooi gehouden. Hiermee sluiten we dan als BC Picker Reds samen 2019 af met een potje ballen en een portie bollen.

De ultieme gelegenheid voor ex-leden om nog weer eens samen een potje te ballen. “DE” mogelijkheid om als vader, moeder, broer of zus eens hetzelfde te doen als het lid van de BC Picker Reds. Een mooie kans om oom, tante, neefje, nichtje, vriend of vriendin ook eens kennis te laten maken met basketbal. En voor alle leden het enige moment om eens MET EN DOOR ELKAAR te spelen. Dus voor iedereen reden genoeg om te komen en samen onder het genot van een oliebol 2019 af te sluiten. Ook als je liever niet wilt ballen maar wel wil kijken/aanmoedigen ben je van harte welkom!

We beginnen met de gezamenlijke warming-up om 18:00u en aansluitend gaan we een toernooitje spelen waarbij zoals altijd de jongsten voorrang krijgen.

Aan het eind van het toernooi mogen alle ‘toppers’ laten zien wat ze (nog) in huis hebben. Het basketballen zal tegen 21:30u wel ongeveer op zijn eind lopen maar daarna is er nog volop gelegenheid om elkaar op een andere manier te treffen in het sportcafé en daar wat bij te kletsen..

Temidden van de “ballen en de bollen” organiseert de Activiteiten Commissie een verloting om wat meer (financiële) armslag te krijgen met het oog op toekomstige activiteiten.

Het advies is dus om naast uw sportkleding en een zonnig oudejaars-humeur ook nog een paar centjes mee te nemen om aan het eind van de avond met een paar prachtige prijzen naar huis te kunnen gaan.

Houd dus deze avond vrij of maak ‘m vrij en doe mee!!

Ennuh….als je een (prominent) oud-lid kent of spreekt geef deze boodschap dan even door…..

Om goed van start te kunnen gaan die avond zouden we het fijn vinden als je opgeeft met hoeveel meespelende personen je die avond komt en vermeld de leeftijd erbij. Opgave graag voor 26 december per mail naar activiteitencommissie.pr@gmail.com of geef het door per WhatsApp aan je trainer!

Komt allen!!