Oliebollentoernooi: Vrijdag 29-dec-2017

Alweer een nieuw jaar voor de boeg….! 

En daarom sluiten we 2017 traditioneel en feestelijk af op vrijdagavond 29-december a.s. met het befaamde oliebollentoernooi. De ultieme gelegenheid voor ex-leden om nog weer eens samen een potje te ballen. “DE” mogelijkheid om als vader, moeder, broer of zus eens hetzelfde te doen als het lid van de BC Picker Reds in huis. Een mooie kans om vriend of vriendin ook eens kennis te laten maken met basketbal. En voor alle leden het enige moment om eens MET EN DOOR ELKAAR te spelen. Dus voor iedereen reden genoeg om te komen en samen onder het genot van een oliebol 2017 af te sluiten.

We beginnen met een gezamenlijke warming-up om 18:00u, waarna we de aanwezigen verdelen over een aantal willekeurige teams en een toernooitje spelen waarbij zoals altijd de jongsten voorrang krijgen.
Aan het eind van het toernooi mogen de ‘toppers’ laten zien wat ze (nog) in huis hebben en volgt er aansluitend een gezellig  samenzijn.Iedereen mag komen; hoewel…..het toernooi is bedoeld voor de leden en hun gezinsleden, de oud-leden, de sponsors, close-friends, etc.
Het basketballen zal tegen 21:00u wel ongeveer op zijn eind lopen maar daarna is er nog volop gelegenheid om elkaar op een andere manier te treffen in het sportcafé en daar wat bij te kletsen. Uiteraard ontbreken de (waarschijnlijk lauwe) oliebollen niet, en voor wie dat wil kan er in het sportcafé ook een klein hapje worden gegeten.

 
Houd dus deze avond vrij of maak ‘m vrij en doe mee !!