Oliebollentoernooi: woensdag 28 december 2022

Oliebollentoernooi: woensdag 28 december 2022

Beste leden, ex-leden, ouders, sponsors en vrienden van de BC Picker Reds, Op woensdag 28 december a.s. wordt weer het bekende oliebollentoernooi gehouden. En dit jaar een jubileumeditie: BC Picker Reds bestaat 40 jaar! Vier het mee met een potje ballen en een portie bollen.

De ultieme gelegenheid voor ex-leden om nog weer eens samen een potje te ballen. “DE” mogelijkheid om als vader, moeder, broer of zus eens hetzelfde te doen als het lid van de BC Picker Reds. Een mooie kans om vriend of vriendin ook eens kennis te laten maken met basketbal. En voor alle leden het enige moment om eens MET EN DOOR ELKAAR te spelen. Dus voor iedereen reden genoeg om te komen en samen onder het genot van een oliebol 2022 af te sluiten.

We beginnen met de gezamenlijke warming-up om 18:00 en aansluitend gaan we een toernooitje spelen waarbij zoals altijd de jongsten voorrang krijgen. Aan het eind van het toernooi mogen alle ‘toppers’ laten zien wat ze (nog) in huis hebben en volgt er aansluitend een gezellig samenzijn. Het basketballen zal tegen 21:30 wel ongeveer op zijn eind lopen maar daarna is er nog volop gelegenheid om elkaar op een andere manier te treffen in het sportcafé en daar wat bij te kletsen..

Houd dus deze avond vrij of maak ‘m vrij en doe mee !!

Ennuh….als je een (prominent) oud-lid kent of spreekt geef deze boodschap dan even door…..

Aanmelden? leuk! 
Klik hier om je aan te melden

Komt allen !!
Heb je vragen? Mail dan even naar: activiteitencommissie.pr@gmail.com