ORANJEMARKT 2014

Op zaterdag 26 april was de club actief aanwezig op de Eibergse Oranjemarkt met als voornaamste doel om JONGENS en MEISJES enthousiast te krijgen voor basketball en onze club. Zodat de miniteams (eindelijk) de zo dringend noodzakelijke uitbreiding gaan krijgen.

Voor de kinderen stond de mobiele basket (van de fam. Altena) klaar om steeds in tijdavakken van een uur te laten zien wie de meeste van 10 schoten raak kon schieten. Aan het eind van de markt was er een finale tussen de uur-winnaars met  als prijs (uiteraard) een basketbal.

Vooral de ouders van de jongste jeugd lieten hierbij hun betrokkenheid zien ! De doelgroep “jonge deelnemers” werd op allerlei mogelijke manieren verzorgd teneinde de drempel naar de club zo laag mogelijk te maken. Zo waren er door onze vaste clubsponsor Plus Supermarkt mandarijnen beschikbaar gesteld; kregen de kinderen ook nog eens spekjes en ranja, en natuurlijk voor iedereen een flyer met Converse- en PickerReds-sticker.

In de ochtend lieten onze jongste mini’s zien wat ze allemaal in huis hadden, terwijl de middagploeg bestond uit een afvaardiging van het U16-team.

Iedereen nogmaals hartelijk dank voor de hulp en nu afwachten wat de spinoff zal zijn bij de volgende trainingen. Inmiddels overweegt de organisatie ook weer actief te worden tijdens de activiteit “BALLEN OVER DE BERKEL”  op zaterdag 31 mei a.s.

We kunnen immers nog altijd (veel) nieuwe leden gebruiken.

Foto: Topdag met deze kanjers van de Picker Reds op de Oranjemarkt om aanvulling te krijgen op de mini-teams.

Foto: Picker Reds op zoek nmaar jongens en meisjes: help zoeken !!