SPONSOR-ACTIE RABOBANK: “Hart voor de Achterhoek”

    

De Rabobank Noord- en Oost Achterhoek heeft €400.000 te verdelen over een groot scala aan culturele en sportieve organisaties in de Achterhoek.
Hun actie heet Hart voor de Achterhoek.
BC Picker Reds doet hier aan mee en hoopt zo wat extra geld binnen te halen voor nieuwe materialen. En let op….er staat niet voor niets een basketbal in het logo…
De leden van de bank mogen stemmen aan wie ze een bedrag zouden willen toekennen. Hoe meer stemmen onze club weet te verzamelen hoe groter ons aandeel van het te verdelen bedrag.

Ben jij lid van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek?
Stem dan tussen 9 en 26 mei op onze club en help ons bij het financieren van nieuwe clubmaterialen.
Of…..
Ken jij mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Kom in actie en vraag ze om tussen 9 en 26 mei op onze club te stemmen.

Zie www.rabobank.nl/noa voor meer informatie.

Let op:
Alleen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mogen stemmen. Als je klant (of rekeninghouder) bent, ben je niet automatisch lid. Ben je nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan jij tot 1 april 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/noa, onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.