Hart voor de Achterhoek

De actie Hart voor de Achterhoek start op 5 september 2019 en dan kan er ook weer gestemd worden op de BC PICKER REDS  !!!              Iedereen die op 1-8 j.l. lid was van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ontvangt daarom binnenkort een persoonlijke stemcode. 

BC Picker Reds, Eibergen wil graag ruimere trainingsmogelijkheden voor de jeugd en is op zoek naar geldmiddelen teneinde de benodigde ‘dure’ accomodatie te kunnen huren, zonder de leden te belasten met weer een contributie-verhoging.

Help de basketballers van de Reds deze financiering mogelijk te maken !! Ga tussen 5 en 20 september a.s. naar https://www.clubkascampagne.nl/noa/hartvoordeachterhoek en geef tenminste 1 maar nog beter 2 stemmen aan de BC PICKER REDS !!

 

====================

Voor elke Rabo-rekeninghouder die nog geen lid van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is en bij de actie in 2020 graag zou willen meestemmen…. !  Je kunt via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ het (gratis) lidmaatschap aanvragen. De voordelen van zo’n lidmaatschap: lokale en landelijke ledenaanbiedingen; meepraten met uw bank; vier keer per jaar het ledenmagazine Samenspraak; en o.a. deelname als stemmer bij HvdA

====================

Mede oprichter Picker Reds Jan Brandenbarg overleden

Jan Brandenbarg

24 mei 1948 – 14 juli 2019

Afgelopen zondagochtend 14 juli is onze lieve man, vader en opa Jan plotseling overleden. Omdat we iedereen die hem gekend heeft een kans willen geven om afscheid te nemen, is hiervoor ruimte op zondag 21 juli van 14:00 tot 17:00 uur bij Jan en Jannie thuis aan de Warmtinklaan 6 in Delden. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.

Jannie en Blue     

Roel, Ilse, Fien en Guus     

Jacobijn, Rik, Benne en Boet

Jan kwam eind 70-er jaren naar Eibergen. En ging basketballen bij de enige club die er was in de buurt; bij Dynamo in Neede. Toen de Pickerhal werd gebouwd werd in 1982 door een 4-tal leden de BC Picker Reds opgericht. Jan was één van die 4 en had een grote vinger in de pap. Praktisch alle leden van Dynamo stapten over. Jan was enige jaren voorzitter en bleef tot zijn vertrek naar Ambt-Delden spelen in het 1e herenteam en later alleen trainen. Roel en Jacobijn, de kinderen van Jan en Jannie, speelden in die tijd ook voor de Reds. Toen Roel begin 90’er jaren bij Jugglers in de 1e divisie ging spelen is Jan bestuurlijk actief geweest bij die club.

BC Picker Reds was er zonder Jan Brandenbarg niet geweest!

U12 Kampioen 2018-2019

Het zit er weer op. Het seizoen voor de U12 werd afgelopen zaterdag bekroond met een kampioenschap. Niet officieel voor de bond vanwege 1 dispensatiespeelster maar wel voor ons als team! Onze officiële wedstrijd tegen Second Dribble werd op het laatste moment afgezegd. Dat was jammer omdat we er toch een feest van wilden maken. Gelukkig hebben we toen nog kunnen organiseren dat er een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld werd tegen 5 spelers van ons eigen U14 team. Het was een leuke wedstrijd die zeer gelijk op ging. U14 wist dat het voor de U12 spelers een feest moest worden en hielden hier op een hele leuke manier rekening mee wat resulteerde in een eindstand van 49-47 voor U12.

Met officieel maar 6 spelers best lastig om iedere wedstrijd compleet te zijn. Gelukkig konden we altijd een beroep op de nog maar 7 jarige Senna doen om toch een wissel op de bank te hebben bij uitval. Hier hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Een mooi team die goed op elkaar ingespeeld zijn en nu alle 6 klaar zijn om door te stromen naar de U14, dus jongens en meiden, heel veel succes komend seizoen bij de U14!