U14 speelt topwedstrijd tegen Peatminers

De jongens speelden een wedstrijd tegen de Peatminers uit vriezenveen, een jonge groep die een sterke indruk maakte met de technisch goede warming up. We bereidde ons op voor een mooie wedstrijd, maar in het achterhoofd terugdenkend aan de vorige uitwedstrijd tegen Peatminers (Eindstand 29-58)  en wisten dat winst erin zou kunnen zitten.

De eerste helft werd er goed verdedigd en werd door ons de bal vaak onderschept op de middellijn en kon daardoor een open layup worden gelopen. Het was een helft met weinig fouten, de verdediging stond sterk en er werd goed gepassed, de ruststand was dan ook 51-25(ongeveer de eindstand van de uitwedstrijd)

In het derde kwart werden we minder fanatiek en kreeg Peatminers veel kansen maar gelukkig werden die niet altijd benut. Bij het vierde kwart begonnen de jongens  sterk verdedigen en kwamen er veel kansen tot scoren. Er werd even gedacht aan de magische 100 score, hierdoor werd er slordig om gegaan met de bal en werd helaas de 100 niet behaald. Toch kunnen we terug kijken naar goede wedstrijd met een strakke verdediging en werd de eindstand 97-40

Bekijk de foto op de fotopagina

Steal van Pickerreds